Powered by:
mediacontent.nu

Laatste oproep: Keynote Topsector ICT met Jeannine Peek en Frits Grotenhuis op 14 juni

Events 10-06-2022 om 09:10 - VIP-events


Laatste oproep: Keynote Topsector ICT met Jeannine Peek en Frits Grotenhuis op 14 juni


Topsectoren en vakcommunicatie | Keynote Jeannine Peek en Frits Grotenhuis | 14 Juni 2022 – 15.00-16.00 uur| online VIP-event

De Vereniging Industriepers organiseert weer een exclusieve keynote voor VIP-leden. Op dinsdag 14 juni spreken boegbeeld Jeannine Peek en directeur Frits Grotenhuis van de Topsector ICT over de uitdagingen in de ICT-sector en over initiatieven van de Topsector ICT. Een belangrijk onderwerp is de waarde en zichtbaarheid van goede informatie en daarin speelt de vakpers natuurlijk een cruciale rol.

Topsector ICT: dutch digital delta

ICT wordt steeds belangrijker voor de innovatiekracht van de Nederlandse economie. Daarnaast speelt digitale innovatie een belangrijke rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken zoals de betaalbaarheid van de zorg, onze veiligheid en de energietransitie. Daarom is de Topsector ICT één van de tien Topsectoren in Nederland. Topsector ICT identificeert, prioriteert en organiseert ICT-onderzoek en innovatie door publieke en private partijen bijeen te brengen met focus op ICT-sleuteltechnologieën en maatschappelijke uitdagingen. Hierbij bestrijkt Topsector ICT het traject van fundamenteel onderzoek tot en met valorisatie. De missie van de Topsector bestaat onder meer uit het opleiden van nieuw talent, om- en bijscholing, kennis-disseminatie, breed betrekken van mkb en internationale samenwerking.

VIP-keynotes Topsectoren en vakcommunicatie

Met VIP delen we kennis uit het vakgebied en informeren we onze leden over wat er speelt in de industrie. In dat licht organiseren we regelmatig sessies met Topsectoren om te kijken naar wat er bij hen speelt en welke rol (vak)communicatie daarbij heeft. Zo hebben we sessies georganiseerd met Topsectoren Holland High Tech en ChemistryNL. Deze sessies zijn zowel relevant voor professionals aan de schrijfkant (journalisten) als professionals in de marketingcommunicatie.

Informatie en aanmelden

Deze keynote is voor VIP-leden, maar potentiële VIP-leden en belangstellenden uit de industriesector zijn ook welkom als introducé. De keynote vindt online plaats via Microsoft Teams en is op 14 juni 2022 van 15.00-16.00 uur (met een uitloop naar 16.30 uur). Aanmelden kan tot maandagochtend 13 juni om 12 uur.


Aanmeldformulier
  Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

  Vereniging Industrie Pers

  Type:
  Vereniging

  Contactpersoon:
  Mark Oosterveer

  Adres:
  Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

  Telefoon:
  0183 64 63 31

  E-mail:
  Openen

  Over Vereniging Industrie Pers:
  Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

  Lees meer

  Reacties op deze content

  Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.