Powered by:
mediacontent.nu

CEO Peter Wennink (ASML) en voorzitter Theo Henrar (FME) openen TechniShow

Sectornieuws 04-07-2022 om 10:51 - Industrie


CEO Peter Wennink (ASML) en voorzitter Theo Henrar (FME) openen TechniShow


De komende edities van TechniShow en ESEF Maakindustrie vinden plaats van 30 augustus tot en met 2 september in Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Deze grootste b2b-evenementen voor de maakindustrie in de Benelux worden geopend door CEO Peter Wennink van ASML en voorzitter Theo Henrar van FME.

Peter Wennink is als hoogste baas bij het belangrijkste Nederlandse hightechbedrijf al ruim twee decennia verantwoordelijk voor de ontwikkeling van machines voor de halfgeleiderindustrie. ASML wordt internationaal gezien als één van de belangrijkste hightechbedrijven in de wereld. Maar dat is het ook voor de maakindustrie in de Benelux. Het Veldhovense bedrijf houdt een ecosysteem aan toeleveranciers in het leven. Volgens schattingen creëert elke baan bij ASML twee of drie banen bij toeleveranciers.

Wennink wordt geflankeerd door Theo Henrar. Hij werd een jaar geleden gekozen tot voorzitter van FME. De geboren Amsterdammer was vanaf 2008 directievoorzitter van Tata Steel Nederland/Corus Nederland, als Sales Director verantwoordelijk voor de distributie-units op het vasteland van Europa en het Verenigd Koninkrijk en voor de verkoopsectoren Verpakkingen en Bouwsystemen van Tata Steel in Europa.

Kijk hier voor meer informatie over de Technishow.

Bron: IndustrieVandaag

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.