Powered by:
mediacontent.nu

Virtuele tour: Chemelot bij jou thuis

Event op 02-10-2021 - Chemie


Virtuele tour: Chemelot bij jou thuis


Op zaterdag 2 oktober opent chemiesite Chemelot vanaf 09.00 uur virtueel haar deuren tijdens het Weekend van de Wetenschap. Tijdens dit event laat Chemelot zien hoe iedereen dagelijks wel iets gebruikt dat door het bedrijf wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan bubbels in frisdrank, verpakkingsmaterialen en zelfs autobumpers. Voor alle geïnteresseerden opent Chemelot virtueel haar deuren.

Wat is er te zien en beleven tijdens de Virtual Chemelot-tour?

Tijdens de tour toont het bedrijf wat infuuszakken en laarzen met elkaar gemeen hebben, de omvang van een van de grootste naftakrakers in Europa en kun je een kijkje nemen in de laboratoria waar innovaties worden uitgevonden. Ook kun je zelf aan de slag met onder meer proefjes, krijg je meer inzicht in onze productieprocessen, maak je kennis met de bedrijfsbrandweer die 24/7 op het terrein en voor de regio paraat staat en nog veel meer!

Deelnemende organisaties
De Virtual Chemelot-tour wordt mede mogelijk gemaakt door: AnQore, Borealis Plastomers, Brightlands Chemelot Campus, Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL), DSM Stanyl, Fibrant, Huygen, OCI, QCP, SABIC, Sitech Services, USG Industrial Utilities, Vynova, Yparex en Zuyd Hogeschool Applied Sciences.

Inschrijven

Op zaterdag 2 oktober gaat de Virtual Chemelot-tour tijdens het Weekend van de Wetenschap om 09.00 uur live. Meld je aan via deze link en je ontvangt op 2 oktober de toegangscode in je mailbox.

 

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.