Powered by:
mediacontent.nu

Formulier volmacht stem tijdens ALV 17 januari

VIP-nieuws 05-01-2023 om 11:00 - Aankondigingen - VIP - VIP-events


Formulier volmacht stem tijdens ALV 17 januari


Dinsdag 17 januari stemmen we tijdens de Algemene Ledenvergadering over het voortbestaan van de VIP. Als bestuur zijn we namelijk tot de conclusie gekomen dat de vereniging geen bestaansrecht meer heeft en we willen de vereniging dus opheffen. De ALV vindt plaats bij Krohne in Dordrecht. Kun je niet aanwezig zijn bij de ALV? Vul dan onderstaand formulier in om een bestuurslid of ander lid te machtigen om namens jou te stemmen.

Om de vereniging formeel op te heffen moet volgens de huishoudelijke reglementen van de VIP een meerderheid van de leden het hiermee eens zijn. Zoals gezegd houden we tijdens de ALV op 17 januari een stemming, met de hoop dat we dan het aantal benodigde stemmen halen voor opheffing. Vooralsnog hebben we 13 aanmeldingen voor de ALV en hebben 3 leden iemand gemachtigd. We moeten nog zeker 10 aanmeldingen/machtigingen hebben om genoeg stemmen te hebben tijdens de ALV. Als je niet fysiek aanwezig kunt zijn op 17 januari, download dan onderstaand PDF-bestand en stuur het ingevuld terug naar industriepers@mediacontent.nu.

Wat anders?

Als we 17 januari geen meerderheid van de leden halen, dan volgt er vrijdag 3 februari een online meeting. Deze meeting zal compleet in het thema staan van stemming over de opheffing. Hierbij hoeven we niet langer de meerderheid van het aantal leden te hebben, maar meerderheid van de aanwezigen. We hopen echter dat we voor 17 januari genoeg aanwezigen en/of machtigingen hebben om de vereniging netjes af te sluiten tijdens de ALV.

Meld je aan of machtig een ander

We zien natuurlijk het liefst dat je aanwezig bent op de ALV bij Krohne in Dordrecht. Wil je je daarvoor aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op deze pagina. Kun je niet aanwezig zijn bij de ALV, download dan onderstaand PDF-bestand (via de knop rechtsboven in het bestand) en stuur het ingevuld en ondertekend naar industriepers@mediacontent.nu. Als je niet weet wie je kunt machtigen, kun je voorzitter Mark Oosterveer machtigen. De adresgegevens die je kunt gebruiken zijn Heijplaatstraat 17, 3089 JB Rotterdam op bedrijfsnaam iTanks.


 

Of download het formulier hier: 2023 01 04 volmacht formulier VIP leeg

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.