Powered by:
mediacontent.nu

Future Flux Festival van 5-8 juli

Event op 05-07-2021 - Events - Industrie


Future Flux Festival van 5-8 juli


In de week van 5-8 juli 2021 organiseert Future Flux Festival dagelijks Heroes of Innovations. Studenten, docenten en ondernemers gaan, onder leiding van host Léon Kranenburg, met elkaar en met deelnemers in gesprek. Stel tijdens dit event jouw vragen aan de innovatieve helden. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere sessies.

De thema’s

5 juli: Urban Climate Makers

Extremer weer heeft invloed op de gebouwen en fysieke infrastructuur in de stad. Onze (student)makers nemen je mee in hun visie op hoe Rotterdam, als dichtbevolkte stad, deze uitdaging aan kan gaan om in de toekomst resilient te zijn en blijven. Informatie en aanmelden.

6 juli: Circular Makers

Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Een ambitieuze doelstelling, waar de Rotterdamse maakindustrie een grote bijdrage aan levert. (Student)makers met een passie voor circulair ondernemen delen hun persoonlijke verhaal en visie op van waste to value. Informatie en aanmelden.

7 juli: Smart Mobility Makers

Van autonoom rijden, alternatieve mobiliteitsvormen tot aan endurance racen op waterstof. In het Rotterdam Makers District komt er een heus Future Mobility Park. Benieuwd wat daar getest wordt? Join the ride… Informatie en aanmelden.

8 juli Smart Port Makers

Hoe houden we de Rotterdamse haven wereldwijd in de voorhoede? Onze heroes laten zien hoe zij nieuwe technologie omarmen om bijvoorbeeld autonoom te varen, en te varen met de Waterstoftaxi. Informatie en aanmelden.

Heroes of Innovation is mogelijk gemaakt door Rotterdam Makers District in samenwerking met RDM Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.