Powered by:
mediacontent.nu

Holland High Tech organiseert open call voor hightech innovatie

Oproepen 06-05-2021 om 15:22 - Innovatie


Holland High Tech organiseert open call voor hightech innovatie


Topsector Holland High Tech organiseert ook dit jaar de HiTMaT Call, een stimuleringsprogramma om ondernemingen te inspireren tot kansrijke hightech oplossingen in PPS-onderzoeksprogramma’s. De HiTMaT wordt georganiseerd om het belang van hightech innovatie in de maatschappelijke thema’s aan te jagen.

De HiTMaT Call richt zich op vijf maatschappelijke thema’s: gezondheid en zorg, klimaat en circulaire economie, veiligheid, mobiliteit & landbouw, water en voedsel. In de Kennis & Innovatie-agenda 2018-2021 heeft de Topsector per maatschappelijk thema de innovatie-uitdagingen op een rij gezet.

Kiemgeld

Onderzoekers uit het bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties kunnen €25.000 ‘kiemgeld’ winnen. Deze financiering dient de opstart van een publiek-privaat samenwerkingsproject (PPS) gericht op onderzoek en innovatie. Voorwaarde voor dit project is dat minimaal één onderzoeksinstelling en één ondernemer samenwerken. Wanneer een mkb-ondernemer een substantiële rol heeft in het project, kunnen deelnemers €10.000 extra financiering aanvragen. Projectvoorstellen kunnen worden ingediend via de website van Holland High Tech. De deadline voor het indienen van aanvragen is 18 mei 2021 om 14.00 uur.

Presentaties

Uit alle inzendingen nomineert de Topsector vijftien voorstellen. De genomineerden worden medio juli bekend gemaakt. De HiTMaT-beoordelingscommissie selecteert vervolgens tien winnaars en legt deze ter besluitvorming voor aan het bestuur van TKI HTSM. Het aanwezige publiek zal uiteindelijk meebepalen welke voorstellen de HiTMaT call winnen.

Meer informatie over het event staat op de site van Topsector HHT.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.