Powered by:
mediacontent.nu

Iets voor redacties en freelancers? Gratis Adobe Stock Free Collection

Medianieuws 16-10-2020 om 12:44 - Mediatools


Iets voor redacties en freelancers? Gratis Adobe Stock Free Collection


Adobe maakt een deel van zijn omvangrijke fotodatabase gratis beschikbaar onder de naam Adobe Stock Free Collection. Dat schrijft VP Claude Alexandre in een blog op de site van het bedrijf. Dat is goed nieuws voor (beeld)redacties en freelancers. Zo heb je naast Unsplash en Pexels iets meer keuze in je voortdurende zoektocht naar ondersteunend beeld bij nieuwsberichten en artikelen.

Adobe Stock bestaat natuurlijk al een tijdje maar het gaat hier dus om de ‘Free Collection’. Overigens is het natuurlijk wel even de vraag of gratis ook echt gratis is. Het lijkt zo. Je moet wel een account maken (naam, email en geboortedatum) of inloggen met een bestaand Adobe-account. Maar als dat alles is, valt het uiteindelijk toch best mee en is Adobe Stock toch een goede bron van hoogwaardige afbeeldingen.

Adobe lanceert de gratis collectie Adobe Stock met naar eigen zeggen meer dan 70.000 hoogwaardige foto’s, vectoren, illustraties, sjablonen, 3D-middelen en video’s. Alexandre schrijft in zijn blog dat ze ‘met de hand zijn samengesteld’, maar of dat echt zo is, nemen we maar even met een korreltje zout.

Lees de blog hier: Adobe Stock is enabling creativity for all with new free assets and Artist Development Fund

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.