Powered by:
mediacontent.nu

Installatie Vakbeurs Hardenberg op 14, 15 en 16 september

Event op 14-09-2021 - Events


Installatie Vakbeurs Hardenberg op 14, 15 en 16 september


Van 14 september tot en met 16 september vindt de Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats. Dit event is voor de gehele w-installatiebranche en heeft een breed aanbod aan producten, diensten & kennis. Op de vakbeurs verwelkomen exposanten voornamelijk w- & totaalinstallatiebedrijven uit net noordoosten van het land. De Vakbeurs Hardenberg is een platform waar leveranciers en vakprofessionals uit de E- en W-installatiebranche elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten.

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staat Installatie Vakbeurs Hardenberg drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Informatie en aanmelden

Informatie en aanmelden kan op de evenementensite van de Installatie Vakbeurs.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.