Powered by:
mediacontent.nu

Event: Jong Techniek Nederland

Event op 30-09-2021 - Industrie


Event: Jong Techniek Nederland


Op 30 september 2021 organiseert Techniek Nederland het Event Jong Techniek Nederland in de Fabrique in Utrecht. Thema van deze bijeenkomst is verandermanagement.

Vanaf 13.00 tot 17.00 uur neemt de beste leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen de deelnemers mee in zijn visie op Verandermanagement. Voor zijn programma’s ging Remco in de leer bij grote spreker als Stephen Covey, Deepak Chopra, Tony Robbins tot Tom Peters. Hij pakte de beste ingrediënten uit hun programma’s en maakte daar zijn eigen unieke training van. Hij hoopt deelnemers te inspireren met zijn training verandermanagement. Aan het eind is er nog tijd voor een afsluitende borrel.

De locatie hanteert een Corona check: testen voor toegang met behulp van de corona check app met volledige vaccinatie of een herstel bewijs.

Interesse? Meld je aan via deze link.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.