Powered by:
mediacontent.nu

Keynote Topsectoren en vakcommunicatie met Marc Hendrikse

Event op 27-01-2021 - Industrie - Leden - VIP-events


Keynote Topsectoren en vakcommunicatie met Marc Hendrikse


Boegbeeld Marc Hendrikse van de Topsector High Tech Systemen en Materialen geeft op woensdag 27 januari een keynote voor leden van de Vereniging Industriepers. In de online keynote gaat hij in op een brede scope, van Klimaat tot Security en van Automotive tot Space, en het succes er van in de triple (of zelfs quadruple) helix. Aanmelden kan tot 25 januari om 17.00 uur.

Topsector en vakpers

Hendrikse zal voorbeelden geven van effectieve samenwerkingen tussen ondernemers, overheden, kennisinstellingen én het belang van goede informatievoorziening voor en over de (sleutel)technologieën. Dat doet hij met cijfers en met voorbeelden van projecten en initiatieven die ook in de huidige economie relevant zijn. Daarbij zal Hendrikse ook zoeken naar hoe de topsector en de vakpers elkaar kunnen versterken in toekomstige projecten voor bijvoorbeeld AI, fotonica en quantumtechnologie. Be good and tell about it is ook voor deze sector een uitdaging waar de professionele pers een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Over Marck Hendrikse

Marc Hendrikse is Boegbeeld van de Topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM). Sinds de start van het topsectorenbeleid in 2011 is hij door de minister van Economische Zaken benoemd tot lid van dit Topteam en in 2017 werd hij het boegbeeld. In zijn carrière van 35 jaar heeft Marc Hendrikse veel ervaring opgebouwd in de technologische industrie. Allereerst in de Automotive sector, met management posities bij DAF Trucks en als directeur bij touringcarbouwer BOVA, en recentelijk in de High Tech Equipment industrie als CEO van NTS-Group. Naast zijn rol als boegbeeld van de topsector HTSM is Marc voorzitter van de Raad van Toezicht van Fontys Hogescholen en is hij commissaris bij AWL Techniek en de Pallieter groep.

Informatie en aanmelden

De keynote vindt uiteraard online plaats. Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen, dan zien we je graag woensdag de 27e!


Aanmelding voor dit event is gesloten

Titel: Keynote Marc Hendrikse over Topsector High Tech en Vakcommunicatie
Datum: 27 januari
Tijdstip: 15.00-16.00 uur
Locatie: online

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.