Powered by:
mediacontent.nu

Laatste kans: VIP bezoekt COVRA

Events 26-10-2022 om 11:01 - VIP-events


Laatste kans: VIP bezoekt COVRA


VIP-leden en introducés krijgen op 17 november de unieke kans op een bezoek aan COVRA in Zeeland. Het bezoek staat echter op de tocht. We hebben als bestuur een ondergrens gesteld aan het bezoekersaantal en die halen we nog niet. We hebben nog zeker 10 extra aanmeldingen nodig. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en zal ongeveer 2,5 uur duren. Meld je snel aan, het belooft een boeiende middag te worden.

COVRA staat voor Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval en is gevestigd in Nieuwdorp, Zeeland (havengebied Vlissingen Oost). Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van de Nederlandse staat en heeft als taak de opslag van alle radioactieve afval dat in Nederland vrij komt. Dit kan afval zijn dat vrijkomt in Borssele, maar ook afval afkomstig uit bijvoorbeeld ziekenhuizen. De zwaarste categorie afval is opgeslagen in een knaloranje gebouw dat bestand is tegen calamiteiten zoals een neerstortend vliegtuig, overstromingen, aardbevingen en andere rampen.

Laatste kans!

Jouw kans om dit veilig en van dichtbij te bekijken gaat bijna voorbij. We hebben een ondergrens gesteld aan het aantal deelnemers en als jij en je introducee niet snel inschrijven, moeten we het bezoek tot onze spijt afblazen.

Dus pak je kans en meld je nu aan via onderstaand formulier.

 

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.