Powered by:
mediacontent.nu

Algemene ledenvergadering en opheffing Vereniging IndustriePers

Events 21-12-2022 om 17:03 - Aankondigingen


Algemene ledenvergadering en opheffing Vereniging IndustriePers


Na ruim drie decennia Vereniging IndustriePers is het bestuur tot de conclusie gekomen dat de vereniging geen bestaansrecht meer heeft. Hoofdreden is dat er simpelweg te weinig animo meer is onder de leden. Daarom heeft het bestuur besloten tot een speciale ledenvergadering, deze combineren we met een Algemene ledenvergadering op 17 januari.

De laatste jaren heeft het bestuur hard gewerkt om het aantal leden te laten groeien, om leuke, informatieve bijeenkomsten te organiseren en om steeds waarde toe te voegen voor de leden van de vereniging. Helaas had dat niet het gewenste effect. Tijdens het pannenkoekendiner op donderdagavond 15 december hebben het bestuur en de aanwezige leden het onderwerp al besproken en besloten dat beëindiging van VIP als vereniging dus een logische volgende stap is.

Procedure

Om een vereniging formeel te kunnen opheffen, moet een meerderheid van het gehele ledenbestand hierover kunnen stemmen in een vergadering. Deze vergadering organiseren we op dinsdag 17 januari bij Krohne in Dordrecht. Tijdens deze bijeenkomst heffen we het glas op het nieuwe jaar en de toekomst én houden we een stemming over het opheffen van de VIP. Gezien het aantal leden van VIP, is dan een minimale opkomst van 30 deelnemers nodig om tot een meerderheid te komen. Het is dus belangrijk dat je je aanmeldt via het formulier onderaan dit nieuwsbericht. Kun je er niet bij zijn? Machtig dan een lid om namens jou te stemmen. Geef dit ook aan in het formulier.

Agenda

We zijn vanaf 15.00 uur welkom bij Krohne op adres Kerkeplaat 12 in Dordrecht. De agenda van het event is als volgt:

 • Opening
 • Keynote van Krohne over een mooie innovatie
 • Korte pauze
 • Opheffingsvergadering
 • Borrel

Aanmeldformulier

Opheffingsvergadering VIP op dinsdag 17 januari om 15.00 uur bij Krohne in Dordrecht.

  Wie machtig je?  Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

  Vereniging Industrie Pers

  Type:
  Vereniging

  Contactpersoon:
  Mark Oosterveer

  Adres:
  Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

  Telefoon:
  0183 64 63 31

  E-mail:
  Openen

  Over Vereniging Industrie Pers:
  Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

  Lees meer

  Reacties op deze content

  Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.