Powered by:
mediacontent.nu

Online Vakconferentie Wetenschapscommunicatie op 19 april

Event op 19-04-2021 - Events


Online Vakconferentie Wetenschapscommunicatie op 19 april


Op maandag 19 april organiseert de VSC in samenwerking met NEMO de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie. Het is het tweede jaar op rij dat deze Vakconferentie Wetenschapscommunicatie online plaatsvindt. De conferentie duurt van 12.45 tot 17.15 uur, hierin kunnen deelnemers digitaal meedoen en meeluisteren met diverse sessies.

Het thema van de online Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2021 is Innovatie in wetenschapscommunicatie. Deelname aan de online conferentie is gratis. Meer informatie over het thema, programma en online kanalen vind je op de eventwebsite. Het event is voor professionals uit de gehele breedte van de wetenschapscommunicatie. Of je nu wetenschapsvoorlichter, -journalist, programmamaker, onderzoeker of beleidsmaker bent; of als communiceren over wetenschap jouw vak is, dan is dit event voor jou.

 

Meld je hier aan voor de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2021

 

Bron: WTC Vakconferentie

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.