Powered by:
mediacontent.nu

Paul de Krom per 1 februari voorzitter Koninklijke VNCI

Benoemingen 12-10-2021 om 12:26 - Industrie


Paul de Krom per 1 februari voorzitter Koninklijke VNCI


Paul de Krom wordt per 1 februari 2022 de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). De algemene ledenvergadering van de VNCI heeft hiermee op 5 oktober ingestemd. De Krom is dan zeven jaar voorzitter Raad van Bestuur en CEO  van TNO geweest.

“Als je nu kijkt naar TNO, dan staan we er goed voor. We zijn financieel gezond, de organisatie draait goed, de nieuwe strategie is klaar voor uitvoering en het dieptepunt van de coronacrisis ligt achter ons”, zegt de Krom. “Ik denk dat dit al met al een goed moment is om, gerust en met vertrouwen kijkend naar de toekomst, mijn functie beschikbaar te stellen aan een opvolger. Die heeft dan de gelegenheid om zich in te werken vanaf het begin van de nieuwe strategieperiode. Er komt te zijner tijd nog voldoende gelegenheid om afscheid te nemen, maar tot 1 februari ben ik nog met alle energie bezig voor TNO”.

De procedure voor de opvolging van Paul de Krom wordt ter hand genomen door de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht zegt zeer erkentelijk te zijn voor wat de Krom heeft betekend voor TNO en zal daar later op een gepast moment bij stilstaan.

Bron: TNO

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.