Powered by:
mediacontent.nu

Platform Industrie & Veiligheid op 19 mei

Events 25-03-2022 om 10:10 - Industrie


Platform Industrie & Veiligheid op 19 mei


NEN houdt samen met het ministerie van SZW op donderdag 19 mei 2022 de bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’. Via dit platform volgen belanghebbenden de ontwikkelingen van en voor de industrie.

Het platform ‘Industrie & Veiligheid’ geeft iedereen de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen rondom wetgeving en normalisatie te volgen, die van belang zijn voor de industrie. Doel van het platform is het bespreken van de actuele ontwikkelingen in normalisatie en in de Europese en nationale wetgeving. Het platform ‘Industrie & Veiligheid’ informeert over ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst worden de actuele ontwikkelingen op het gebied van normalisatie en wetgeving voor machine- en arbo-veiligheid toegelicht. Het ministerie van SZW geeft een update over de laatste ontwikkelingen van de nieuwe Machineverordening. Verder wordt de herziening van de A- en B-normen besproken en geeft de TU Twente een presentatie over Safety Cube Method. Dit is een methode die stapsgewijs het proces naar integrale veiligheid beschrijft.

Aanmelden

De online bijeenkomst is op donderdag 19 mei 2022 van 10.00 tot 12.00 uur. Belanghebbenden en geïnteresseerde partijen kunnen zich inschrijven aan via NEN evenementen. Op deze pagina staat ook het volledige programma.

Bron: Vraag en aanbod

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.