Powered by:
mediacontent.nu

Raad voor de Journalistiek zoekt journalistleden

Oproepen 18-02-2021 om 09:31 - Media


Raad voor de Journalistiek zoekt journalistleden


De Raad voor de Journalistiek (RvdJ) is op zoek naar twee nieuwe journalistleden, schrijft Villamedia.nl. De Raad is een onafhankelijke instantie waar mensen klachten over journalistieke activiteiten kunnen neerleggen. Het gaat om klachten die naar het oordeel van de belanghebbenden niet goed zijn afgehandeld door het medium.

De Raad is voor samengesteld uit journalisten en andere deskundigen. Van kandidaten wordt verwacht dat zij aantoonbare belangstelling hebben voor journalistieke ethiek en goed kunnen bijdragen aan een zorgvuldige beoordeling van journalistieke gedragingen, aldus het nieuwsbericht.

Vanwege de huidige samenstelling gaat de voorkeur volgens Villamedia uit naar een freelance journalist en een journalist werkzaam op de redactie van een landelijke omroep. Het betreft een functie op basis van vrijwilligheid, onkosten worden wel vergoed.. Voor meer informatie en aanmelden kijk bij de Raad.

Bron: Villamedia.nl

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.