Powered by:
mediacontent.nu

Rockwell en Kezzler ontwikkelen cloudgebaseerde oplossing voor industriële traceerbaarheid

Sectornieuws 30-07-2021 om 10:18 - Industrie


Rockwell en Kezzler ontwikkelen cloudgebaseerde oplossing voor industriële traceerbaarheid


Rockwell Automation en Kezzler komen met een geavanceerd cloudgebaseerd platform voor industriële traceerbaarheid. Daarmee kunnen productiebedrijven beter voldoen aan de regelgeving en verbeteren zij de productkwaliteit en -veiligheid. Dat berichten meerdere media, waaronder IndustrieVandaag.

Met de cloudgebaseerde supply chain oplossingen helpen ze fabrikanten het complete productieproces vast te leggen; van de inkoop van de grondstoffen tot en met de verkoop en zelfs verder. Het gecombineerde aanbod is ideaal voor klanten in de life sciences, de voedingsmiddelenindustrie en verpakte consumentengoederen. Die moeten voldoen aan strenge, wettelijke eisen op het gebied van traceerbaarheid en willen tegemoetkomen aan de hoge verwachtingen van consumenten met betrekking tot productkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Industriële traceerbaarheid

De expertise van Rockwell Automation op het gebied van supply chain management wordt zo gecombineerd met de traceerbaarheidstechnologie van Kezzler. Zo verbinden klanten hun leveranciers, productiebedrijven, logistieke dienstverleners en consumenten in één realtime-traceerbaarheidsplatform. De cloudgebaseerde oplossing van Kezzler biedt flexibiliteit bij de integratie en een gemakkelijke toegang tot bestaande registratiesystemen die een breed scala aan technologieën omvatten; van blockchain-oplossingen tot traditionele databases.

Bron: IndustrieVandaag

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.