Powered by:
mediacontent.nu

Samenwerking tussen iTanks en MKB010>>Next

Sectornieuws 16-09-2021 om 10:04 - Industrie


Samenwerking tussen iTanks en MKB010>>Next


Het Rotterdamse innovatieplatform iTanks en het programma MKB010>>Next zijn een samenwerking aangegaan. Door te informeren, inspireren en activeren, versnellen ze innovatie voor Rotterdamse mkb’ers in de (maak)industrie, transport, logistiek en maritieme sector. Samen organiseren zij dit jaar drie evenementen en drie webinars.

MKB010>>Next inventariseert samen met relevante partijen wat er speelt en vertaalt dit naar concrete acties voor het aanjagen van innovatie in het mkb. Zo krijgen de ondernemers inzicht en voorbeelden om snel de eerste stappen te zetten. Stappen om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Alleen zo komt de groep die de grootste sprong kan maken ook echt in beweging.

Inschrijven voor events

Weten waarom digitalisering grote waarde kan bieden voor het mkb, hoe te beginnen, wat je allemaal kan doen en hoe je dat veilig houdt? Ga dan nu naar de event pagina en om in te schrijven voor het eerste evenement op 23 september 2021. Het is ook mogelijk om direct in te schrijven voor de andere komende evenementen.

Bron: iTanks

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.