Powered by:
mediacontent.nu

TNO betrokken bij dertien projecten Nationaal Groeifonds

Sectornieuws 22-04-2022 om 10:24 - Industrie - Innovatie


TNO betrokken bij dertien projecten Nationaal Groeifonds


De investeringen voor R&D-projecten uit de tweede ronde van het Nationaal Groeifonds zijn toegekend. De honoreringen dragen bij aan innovatie en het groeivermogen van Nederland. TNO is betrokken bij dertien van de gehonoreerde of voorwaardelijk gehonoreerde projecten.

TNO zegt het belangrijk te vinden dat het Kabinet op deze manier ondersteuning biedt. De keuzes van de adviescommissie en het kabinet laten volgens TNO zien dat er bij de versterking van toekomstig economische groei een grote rol weggelegd is voor het toegepaste onderzoek.

In de projecten gaat er intensief samengewerkt worden met diverse organisaties, waaronder bestaande en bekende (mkb-)bedrijven, maar ook nieuwe partners. Daarnaast ziet TNO kansen om in de toekomst nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid, start ups, te doen starten met de resultaten van deze programma’s.

De gehonoreerde of voorwaardelijk gehonoreerde voorstellen uit de tweede ronde van het Nationaal Groeifonds waar TNO een definiërende en coördinerende rol heeft en/of bij betrokken is, zijn:

Bron: TNO

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.