Powered by:
mediacontent.nu

TNO en gemeente Amsterdam intensiveren samenwerking

Sectornieuws 31-03-2022 om 15:29 - Industrie - Innovatie


TNO en gemeente Amsterdam intensiveren samenwerking


De gemeente Amsterdam en TNO gaan hun samenwerkingsverband uitbreiden naar uitdagingen als de energietransitie, circulaire economie, fijnstof en gezondheid, een toekomstbestendige gebouwde omgeving en digitalisering van maatschappij en bestuur.

Beide partijen continueren en intensiveren daarmee de bestaande samenwerking op het gebied van mobiliteit en de impact op bereikbaarheid leefbaarheid. In een stad als Amsterdam spelen veel maatschappelijke uitdagingen die volgens TNO mooie aansluiten op diens innovatie-agenda.

Verbrede samenwerking

TNO beschikt over relevante technische en sociale innovaties die ten gunste kunnen komen aan Amsterdam, een grote en innovatieve stad die openstaat om de nodige innovaties ook echt in de praktijk te laten slagen. TNO heeft naar eigen zeggen de ambitie om de komende jaren met name aandacht te besteden aan het samenspel tussen een aantal maatschappelijke transities en hoe hierin de optimale besluiten te nemen.

Bron: TNO

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.