Powered by:
mediacontent.nu

Topsectoren en vakcommunicatie: Emmo Meijer, boegbeeld ChemistryNL (16 november, 15.00 uur)

Event op 16-11-2020 - Chemie - Industrie - VIP-events


Topsectoren en vakcommunicatie: Emmo Meijer, boegbeeld ChemistryNL (16 november, 15.00 uur)


TOPSECTOREN EN VAKCOMMUNICATIE | KEYNOTE EMMO MEIJER | 16 NOVEMBER – 15.00-16.00 UUR | ONLINE VIP EVENT

 

Op maandag 16 november geeft boegbeeld Emmo Meijer van ChemistryNL een exclusieve keynote voor alle leden van de Vereniging Industriepers (VIP). Meijer zal spreken over de Topsector Chemie en de rol en waarde van de vakpers. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor VIP-leden, maar potentiële VIP-leden of belangstellenden uit de industriesector zijn ook welkom als introducée. Ken je dus mensen die dit niet mogen missen, nodig ze dan uit en zorg dat we een volle virtuele zaal hebben.

Met de VIP delen we kennis over werkgerelateerde zaken én informeren we onze leden over wat er speelt in de industrie. In dat licht hebben we het plan opgezet om met een aantal topsectoren te kijken naar wat speelt en welke rol (vak)communicatie daarbij heeft. Zowel aan de kant van de schrijvende pers als bij de communicatiemensen die hun verhalen willen delen.

Topsector Chemie

Binnen de Topsector Chemie (nu ChemistryNL) zijn innovatie en technologie essentieel om binnen de thema’s klimaat, circulariteit, food, mobiliteit en health voorop te blijven lopen. Wat is de rol en de waarde van goede (vak)communicatie voor deze aandachtsgebieden? Om daar meer over te vertellen hebben we boegbeeld Emmo Meijer van ChemistryNL bereid gevonden om een keynote en Q&A sessie te verzorgen. De bijeenkomst is op maandag 16 november 2020 en is corona-compliant, dus helemaal online.

Boegbeeld Emmo Meijer

In de keynote zal boegbeeld Emmo Meijer van ChemistryNL ook ingaan op de rol en waarde van goede (vak)communicatie voor deze aandachtsgebieden. Meijer heeft een indrukwekkende staat van dienst in de chemische industrie. Toenmalig minister Henk Kamp van Economische Zaken benoemde hem in april 2017 tot boegbeeld van de Topsector Chemie. Hij vervulde verschillende functies bij DSM in research en business management en werd daar directeur DSM Research en daarna Chief Technology Officer. Nadien was hij werkzaam als directeur R&D voor Unilever en FrieslandCampina. Op dit moment is Meijer onder andere actief als lid van de Raad van Bestuur van de KU Leuven, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Universiteit Utrecht, raadslid van de AWTI en bestuursvoorzitter van het TKI Agri & Food.

Informatie en aanmelden

De keynote vindt uiteraard online plaats. De aanmelding is vanaf maandagochtend gesloten. Toch meedoen? Stuur een mail aan het bestuur van VIP.


Het event

Datum: 16 november
Tijdstip:
15.00-16.00 uur
Locatie: online

Titel: Keynote Emmo Meijer (ChemistryNL) over Topsector Chemie en Vakcommunicatie

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.