Powered by:
mediacontent.nu

Vakbeurs METAV 2022

Events 20-01-2022 om 14:40 - Industrie


Vakbeurs METAV 2022


METAV 2022, de internationale vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën in Düsseldorf, wordt uitgesteld naar 21 tot 24 juni 2022. Oorzaak is onzekerheid rond de omikron-variant. METAV 2020 moest vanwege corona ook al worden geannuleerd en werd in 2021 als digitaal evenement gehouden.

“Helaas blijft de coronapandemie zeer dynamisch met een aanzienlijk toenemend aantal gevallen als gevolg van de omikron-variant. De bijbehorende moeilijke en onzekere planningssituatie heeft ons ertoe gebracht METAV 2022 uit te stellen tot juni van dit jaar”, zegt dr. Wilfried Schäfer, uitvoerend directeur van METAV-organisator VDW (Duitse Vereniging van Machinebouwers). De vroege beslissing is bedoeld om verdere kosten te helpen voorkomen en planningszekerheid voor exposanten te creëren. Schäfer voegt toe: “We zijn in voortdurende uitwisseling met onze exposanten en weten dat het uitstel wordt gesteund door een brede meerderheid.”

Uitstel terecht

“Voor ons staan ​​exposanten en bezoekers altijd op de eerste plaats. We willen hen het best mogelijke platform bieden om met elkaar in contact te komen en hun doelen te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat het uitstel terecht is en dat we in de zomer een succesvolle METAV zullen beleven – al moeten we nu drie maanden langer wachten dan we hadden gewild”, aldus Martin Göbel, algemeen directeur beurzen bij de VDW.

Vakbeurs productietechnologie

Vakbeurs METAV 2022 toont het hele spectrum van productietechnologie. De belangrijkste focus ligt op werktuigmachines, gereedschappen, toebehoren, meettechnologie, oppervlakte- en computertechnologie voor metaalbewerking, software, machines en systemen voor additive manufacturing, productiesystemen en componenten voor medische technologie. Daarnaast zal METAV 2022 specifieke oplossingen belichten in vier themagebieden: Additive Manufacturing, Medical, Molding en Quality.

Bron: Industrie Vandaag

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.