Powered by:
mediacontent.nu

VEMW en SKIW gaan samenwerken

Sectornieuws 14-01-2022 om 10:19 - Industrie


VEMW en SKIW gaan samenwerken


De Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (hierna: SKIW) en de Koninklijke Vereniging Energie, Milieu en Water (hierna: VEMW) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en gaan vanaf 2022 intensief met elkaar samenwerken.

SKIW stimuleert de samenwerking en kennisuitwisseling op het gebied van industriële watertechnologie. VEMW is dé belangenbehartiger en hét kenniscentrum voor zakelijke gebruikers van energie en water. De twee partijen hebben afgesproken om samen aansprekende events te organiseren die interessant zijn voor diverse partijen, waaronder de industriële watergebruikers. Denk bijvoorbeeld aan het Nationale Watersymposium en praktijkdagen. Daarnaast brengt SKIW het secretariaat onder bij VEMW in Woerden.

Structureel

Roy Tummers, directeur Water bij VEMW: “VEMW en SKIW hebben in het verleden al vaker samengewerkt. Wij zijn blij dat de samenwerking nu een structureel karakter krijgt. De achterbannen van onze organisaties overlappen aanzienlijk. Door de handen ineen te slaan, kunnen we onze leden nog beter van dienst zijn. Zo versterken we onze rol als kenniscentrum voor de zakelijke watergebruikers.” Johan van Mourik, voorzitter SKIW, is ook blij met de overeenkomst: “Wij werken samen met verschillende andere organisaties rondom kennisuitwisseling op het gebied van watertechnologie en dat blijven we doen. De samenwerking met VEMW wordt echter nog intensiever nu wij ons secretariaat daar onderbrengen.”

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.