Powered by:
mediacontent.nu

Vereniging IndustriePers heeft nieuwe website

VIP-nieuws 07-09-2020 om 09:19 - VIP


Vereniging IndustriePers heeft nieuwe website


De Vereniging IndustriePers (VIP) heeft een nieuwe website en daar zijn we trots op. De site is overzichtelijk, heeft een frisse look & feel in de huisstijl van VIP en biedt natuurlijk nieuws en informatie over de vereniging en leden. Nieuw is dat leden nu ook zelf content kunnen plaatsen zoals hun eigen nieuws, events, opinies. Verder heeft de site uitgebreide profielen van alle leden.

VIP heeft er een paar jaar geleden voor gekozen om online alleen vindbaar te zijn op LinkedIn. De resultaten van een ledenenquête eerder dit jaar geven echter aan dat de leden ook behoefte hebben aan een website. Daarom is besloten een nieuwe site te laten bouwen.

Leden kunnen content delen

Een belangrijke wens voor de site was dat de leden ook zelf content over zichzelf of hun organisatie kunnen posten. Daarin is nu voorzien. Alle geplaatste content van de leden, zoals nieuws, oproepen, vacatures, eigen werk, is publiekelijk beschikbaar en voor iedereen te lezen. Om content te kunnen plaatsen, moeten leden inloggen. Hiervoor hebben ze inloggegevens ontvangen.

Ledenprofielen

Ook wilden leden dat informatie over zichzelf en hun organisatie beschikbaar is in een profiel op de site. Dat is nu ook gebeurd. Alle leden hebben een ledenprofiel dat ze zelf kunnen aanpassen en beheren, ook weer na inloggen. Het profiel heeft een foto, profieltekst, contactinformatie, links naar social media en een overzicht van de geplaatste content. De profielinformatie is alleen zichtbaar voor andere leden, die hiervoor moeten inloggen. Mensen met belangstelling voor de vereniging en die lid willen worden, kunnen een account aanmaken.

VIP-update

Met de nieuwe site is ook besloten om leden vaker te informeren over nieuws, ontwikkelingen en activiteiten van de vereniging. Dat gaat gebeuren door middel van een periodieke VIP-update met links naar de informatie die op de site is geplaatst. De frequentie wordt nog bepaald door het bestuur. Het mooie aan de nieuwe site is dat content die leden plaatsen, ook via deze updates wordt gedeeld. Dit is dus een ideale mogelijkheid voor leden die vragen, oproepen of eigen activiteiten willen delen met leden. Of zichzelf en hun werk onder de aandacht willen brengen bij andere leden.

Dynamische website

Het bestuur van VIP vindt het belangrijk dat leden op de hoogte blijven van de activiteiten van de vereniging. Bestuursleden zulllen dus zo vaak mogelijk informatie delen via de nieuwe site. Tegelijkertijd roept het bestuur de leden ook op om nieuws, oproepen, vacatures, events en andere zaken te delen met andere leden. Daar is immers een vereniging voor.

 

 


De nieuwe site van VIP is gebouwd in een samenwerking tussen mediacontent.nu uit Alphen aan den Rijn en Tekstpartners uit Breda.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.