Powered by:
mediacontent.nu

Vereniging IndustriePers heeft nieuwe website

Verenigingsnieuws 15-07-2020 om 9:19 - VIP


Vereniging IndustriePers heeft nieuwe website

De Vereniging IndustriePers (VIP) heeft een nieuwe website en daar zijn we trots op. De site is overzichtelijk en heeft een frisse look & feel in de kleuren van de huisstijl van VIP. De site biedt nieuws en informatie over de vereniging en van leden die nu ook zelf content kunnen plaatsen zoals nieuws, events, opinies plaatsen. Verder biedt de site uitgebreide profielen van alle leden.

VIP heeft er een aantal jaar geleden voor gekozen om online alleen vindbaar te zijn op LinkedIn. Het bestuur is daar op teruggekomen en de resultaten van een ledenenquête dit voorjaar bevestigden dat leden ook behoefte hebben aan een website. Daarom is besloten een nieuwe site te laten bouwen.

Leden kunnen content delen

Belangrijke wensen voor de site waren dat de leden ook zelf content over zichzelf of hun organisatie kunnen posten. In beide is nu voorzien. Alle geplaatste content van de leden, zoals nieuws, oproepen, vacatures, eigen werk, is publiekelijk beschikbaar en voor iedereen te lezen.

Ledenprofielen

Ook wilden leden dat informatie over de leden beschikbaar is via de site. Alle leden hebben nu dus een ledenprofiel dat ze zelf kunnen aanpassen en beheren. Het profiel heeft een foto, profieltekst, contactinformatie, links naar social media en een overzicht van de geplaatste content. De profielinformatie is alleen zichtbaar voor andere leden en voor mensen met een account. Om de profielen te kunnen raadplegen kunnen leden inloggen. Mensen met belangstelling voor de vereniging en die lid willen worden, kunnen eenvoudig een account aanmaken.

VIP-update

Met de nieuwe site is ook besloten om leden vaker te informeren over de ontwikkelingen en activiteiten van de VIP. Dat gebeurt met een VIP-update met links naar de informatie die op de site is geplaatst. Hoe vaak die updates worden verzonden is nog niet definitief bepaald. Het mooie aan de nieuwe site is dat content die leden plaatsen, ook via deze updates wordt gedeeld. Dit is dus een ideale mogelijkheid voor leden die vragen, oproepen of eigen activiteiten willen delen met leden. Of zichzelf en hun werk onder de aandacht willen brengen bij andere leden.

Dynamische website

Het bestuur van VIP vindt het belangrijk dat leden op de hoogte blijven van de activiteiten van de vereniging en zal dus zo veel mogelijk informatie via de nieuwe site delen. Het bestuur roept gelijk ook de leden op om nieuws, oproepen, vacatures, events en andere zaken te delen met andere leden. Daar is immers een vereniging voor.

De komende tijd wordt nog aan de site gewerkt dus het kan voorkomen dat zaken er straks anders uit zien of dat mogelijkheden aan de site worden toegevoegd.

 


De nieuwe site van VIP is gebouwd in een samenwerking tussen mediacontent.nu uit Alphen aan den Rijn en Tekstpartners uit Breda.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Industriepers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Christien Nuboer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

E-mail:
Openen

Over Industriepers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.