Powered by:
mediacontent.nu

Vereniging Industriepers duwt de peilstok erin

Onderzoek 15-03-2021 om 16:11 - Media - Onderzoek - VIP-events


Vereniging Industriepers duwt de peilstok erin


Als VIP gaan we onderzoek doen naar de overwegingen en visies van makers en lezers van technische vakbladen en media. Op basis van de resultaten van deze peiling zullen we in april, mei en juni online discussiesessies organiseren met experts en respondenten van de enquêtes.

Hoe maken lezers uit de industrie gebruik van technische media? En omgekeerd, wat houdt (hoofd)redacteuren en freelance journalisten van die media bezig en welke keuzes maken ze? Met vier enquêtes doen we als VIP een korte peiling naar ontwikkelingen in de vakmedia.

Wil je ons – en jezelf – helpen meer inzicht te krijgen in trends binnen de technische vakmedia? We hebben vier korte enquêtes gemaakt voor verschillende beroepsgroepen binnen de technische media en lezers binnen industriële bedrijven en organisaties.

Wat vragen we van je?

Beantwoord de enquête die op jouw beroepsgroep van toepassing is. Het invullen van de peiling duurt minder dan 2 minuten.

De resultaten

De uitkomsten publiceren we op 2 april op de website van VIP. Ook gebruiken we de resultaten voor online rondetafelgesprekken op 12 april, 10 mei en 7 juni van 15.00 tot 16.00 uur. Samen met deskundigen en de respondenten van de enquête gaan we in discussie over de antwoorden en resultaten.

Bedankt alvast voor het invullen!

Het bestuur van VIP

De Enquêtes zijn gesloten

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Redactie VIP

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Redactie VIP

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
088 776 34 44

Over Redactie VIP:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.