Powered by:
mediacontent.nu

VIP-event: discussieer mee over auteursrechten (5 oktober)

Events 01-10-2021 om 10:42 - Media - Redacties - VIP-events


VIP-event: discussieer mee over auteursrechten (5 oktober)


VIP organiseert op dinsdag 5 oktober om 15.30 uur een online bijeenkomst over auteursrechten. Aanmelden kan tot maandagmiddag 4 oktober om 15.00 uur. De bijeenkomst is niet alleen relevant voor redacteuren en uitgevers maar ook voor bedrijven die teksten en foto’s gebruiken in hun (online) uitingen. Freelance journalist Nick Kivits en advocaat Lex Keukens spreken dan over de ins en outs van het (her)gebruik van content in de media.

Oproep: eigen ervaringen

Advocaat Lex Keukens (TK Tech) en journalist Nick Kivits (bedenker en oprichter van Freelancevoorwaarden.nl) behandelen ook vragen en ervaringen op het gebied van auteursrecht van deelnemers.  Ben jij wel eens in aanraking gekomen met het auteursrecht? Meld dit dan bij je aanmelding in onderstaand formulier, zodat we ze kunnen behandelen tijdens het event.

Members-only

Deze meeting is exclusief voor leden van VIP. Ben je geen lid, laat het dan weten aan de organisatie, dan bespreken we dit met je. Lidmaatschap van VIP staat open voor (hoofd)redacteuren en PR-professionals in de techniek en industrie. Je krijgt onder meer toegang tot waardevolle events over media en industrie, je kunt jezelf en je organisatie profileren op onze site en je maakt deel uit van een community waar we van gedachten wisselen over ontwikkelingen in onze sector. Aanmelden kan ook op de pagina Lid worden.


Aanmeldformulier

Het event vindt plaats op dinsdag 5 oktober om 15.30 uur. Het event is al geweest, het verslag vind je hier.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.