Powered by:
mediacontent.nu

VIP-leden borrelen bij BRACK in Breda

Verslagen 13-07-2020 om 11:24 - Verslagen - VIP


VIP-leden borrelen bij BRACK in Breda


VIP heeft donderdag 9 juli voor het eerst in lange tijd weer een activiteit georganiseerd. Ongeveer 10 leden gaven gehoor aan de oproep om een borrel te komen drinken bij BRACK in Breda. Op het ‘programma’ stond een biermenu, dus dat maakte de avond gezellig. BRACK is een vervallen oud industrieel pand dat sinds een klein daar dienst doet als horeca.

Door de coronacrisis heeft VIP zijn activiteiten net als veel organisaties tijdelijk op een lager pitje gezet. Nu de coronaregels weer worden versoepeld, wordt binnen het bestuur concreet nagedacht over de planning van na de zomer. De bedoeling is om een mix van inhoudelijke en informele bijeenkomsten te organiseren. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

 


BRACK beer construction is een structurele samenwerking tussen Brouwerij Bliksem, Ramses Bier en Bredase Bomen en PRACK. Met als uitgangspunt vernieuwende bieren en (h)eerlijk eten met een verantwoord en origineel uitgangspunt.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.