Powered by:
mediacontent.nu

VIP organiseert rondetafels over trends technische media

Onderzoek 31-03-2021 om 11:00 - VIP - VIP-events


VIP organiseert rondetafels over trends technische media

De Vereniging Industriepers organiseert komende maanden een reeks online rondetafelgesprekken over de uitkomsten van een enquête onder makers en lezers van media over de industrie. Op 10 mei en 7 juni gaan we in discussie met deskundigen over de antwoorden en resultaten. Uiteraard zijn respondenten van harte welkom.

In maart heeft VIP een peiling gedaan naar de overwegingen en visies van makers en lezers van technische vakbladen en media. Hoe maken lezers uit de industrie gebruik van technische media? En omgekeerd, wat houdt (hoofd)redacteuren en freelance journalisten van die media bezig en welke keuzes maken ze? Doel is om inzicht te krijgen in de trends binnen de technische vakmedia. Inmiddels is de enquête gesloten en worden de antwoorden geïnventariseerd.

Ook meedoen?

De resultaten van de enquête verschijnen binnenkort op de website van VIP. De ronde tafelbijeenkomsten zijn van 15.00 tot 16.00 uur.


Aanmeldformulier 

 

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Industriepers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Industriepers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.