Powered by:
mediacontent.nu

VIP-pannenkoekendiner geannuleerd

VIP-nieuws 25-11-2021 om 15:22 - VIP-events


VIP-pannenkoekendiner geannuleerd


Het bestuur van VIP heeft besloten het jaarlijkse pannenkoekendiner voor leden dit jaar te annuleren in verband met de oplopende besmettingscijfers. Het uitje stond oorspronkelijk gepland voor 16 december in Oranjestad Buren.

Het was geen gemakkelijk besluit om onze traditie te annuleren. Na een online editie vorig jaar, keken we er enorm naar uit om elkaar weer in het echt te spreken. Echter, door de oplopende besmettingscijfers in Nederland moeten we als vereniging onze verantwoordelijkheid nemen om het event te annuleren. We willen het risico namelijk niet nemen om met teveel mensen in één ruimte samen te komen.

Alternatief

De evenementencommissie beraadt zich over een alternatief voor het diner. Wanneer de cijfers en bijbehorende coronamaatregelen afnemen, zullen we communiceren over een nieuw event.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.