Powered by:
mediacontent.nu

Reminder: meld je aan voor de VIP-sessie tijdens Maintenance en Worksafe 13 april

Events 07-04-2022 om 15:56 - Industrie


Reminder: meld je aan voor de VIP-sessie tijdens Maintenance en Worksafe 13 april


Tijdens de beurzen Maintenance en Worksafe organiseert de Vereniging Industriepers (VIP) op woensdag 13 april een interactieve discussie over nieuwsgaring. Het programma van de sessie Hoe vertel je jouw verhaal? is voor VIP-leden en andere journalisten en PR- en communicatieprofessionals.

De Vereniging Industriepers heeft eerder onderzoek gedaan onder brengers, verwerkers en gebruikers van ‘nieuws’. In de sessie van 13 april bespreken we de uitkomsten. Discussieer mee met VIP over hoe jij nieuws én verhalen tegenwoordig vindt en bij lezers brengt. Of leg als communicatieprofessional uit hoe je het verhaal van jouw organisatie vertelt aan de media.

De discussie wordt geleid door freelance journalist Pieter Pulleman en Mark Oosterveer van iTanks en voorzitter van VIP. Mare Boom, marketing-communicatie coördinator van Krohn, geeft haar visie op het onderwerp vanuit de PR-wereld.

Aanmelden

De bijeenkomst is op 13 april van 16.00-16.45 uur in de Evenementenhal Gorinchem. VIP-leden, maar ook andere journalisten en PR-mensen, zijn van harte welkom bij deze discussie. Aanmelden als VIP-lid kan via de site van Maintenance.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.