Powered by:
mediacontent.nu

VIP staakt activiteiten als vereniging na 33 jaar

VIP-nieuws 19-01-2023 om 12:59 - Leden


VIP staakt activiteiten als vereniging na 33 jaar


De Vereniging Industrie Pers (VIP) staakt haar activiteiten na ruim 33 jaar. Het VIP-bestuur en de leden hebben dit afgelopen dinsdag unaniem besloten tijdens een extra Algemene Ledenvergadering. Het bestuur en enkele commissies zullen de komende maanden hiertoe de benodigde stappen zetten.

Tijdens de extra ledenvergadering op 17 januari hebben het bestuur en de aanwezige leden geconcludeerd dat de VIP in de huidige vorm te weinig draagvlak heeft. Het besluit om de vereniging op te heffen, is genomen conform de statuten.

Vervolgstappen

Het bestuur zal de komende maanden de benodigde stappen zetten om de vereniging formeel te beëindigen. Zo zal een ‘ophefcommissie’ de beëindiging van VIP in goede banen leiden, de kascommissie beoordeelt het werk van de penningmeester nog één keer en een evenementencommissie organiseert een knallend eindfeest voor VIP-leden.

Andere vormen van contact

Dat de VIP stopt als vereniging, wil niet zeggen dat de leden elkaar niet meer kunnen ontmoeten. Er zijn tijdens de ALV al voorstellen gedaan om op andere manieren contact te houden, zoals via een Whatsapp-groep en/of een LinkedIn-groep. Het bestuur waarborgt de persoonsgegevens van leden conform AVG-wetgeving en biedt alle leden een opt-in om hieraan mee te doen.

Het bestuur van VIP bedankt alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsors, en alle bezoekers van de website en evenementen voor hun interesse in de VIP.


Foto: mede-oprichter en eerste voorzitter Leo de Ridder (l.) en de laatste voorzitter Mark Oosterveer.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.