Powered by:
mediacontent.nu

We gaan weer!

VIP-nieuws 25-02-2022 om 09:59 - Aankondigingen - VIP


We gaan weer!


Nu de industrie en de wereld van evenementen weer ‘live’ gaat, kunnen we als VIP leden weer naar échte events toe. Nog een beetje schuchter en met de nodige voorzichtigheid kan je weer onder de mensen komen. En ik moet zeggen, ik word er wel blij van!

Hoewel online events de afgelopen twee jaar prima alternatieven bleken te zijn, winnen ze het niet van live events. In de inefficiëntie van een live bijeenkomst kom je altijd weer de mooiste dingen tegen, van oude contacten tot nieuwe ideeën. Daarom combineren we bij de VIP dit jaar online en live bijeenkomsten. Online blijft goed voor korte en inhoudelijke sessies, zoals de serie ‘Topsectoren en vakcommunicatie’, en live gaan we de uitgestelde pannekoeken eten, perscafé’s organiseren op evenementen en nog veel meer.

Help VIP in beweging houden

We zijn het aan het optuigen, dus hou de site en de nieuwsbrief goed in de gaten! En als je die nieuwsbrief toch al regelmatig leest, dan weet je ook dat we nog steeds een penningmeester zoeken! Kijk hier voor meer informatie en help om de VIP in beweging te houden!

Mark Oosterveer
Voorzitter VIP

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Mark Oosterveer

Type:
Uitgeverij

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Over Mark Oosterveer:
Allround wonderkind. Heel bescheiden ook

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.