Powered by:
mediacontent.nu

Webinar over onderzoek naar gevolgen Corona voor conferenties en beurzen

Event op 23-06-2021 - Events - Marktonderzoek


Webinar over onderzoek naar gevolgen Corona voor conferenties en beurzen


The Institute for Production Management conducted a study on the consequences of the Corona pandemic on companies in general and B2B conferences and trade fairs in particular.

We have decided to address the study results and the resulting consequences for the event industry in a webinar and explain them in detail.

I would like to cordially invite you to this webinar today!

23 June, 2021 – 3.00 pm CET

Events on the way to normal? New insights from the fourth edition of our coronavirus survey 

We will send all registered participants of the webinar the elaborated study exclusively.

We look forward to your participation!

Best regards,

Prof. Dr. Johannes Walther CEO

IPM AG
Institut für Produktionsmanagement
Schiffgraben 42
30419 Hannover
Tel. +49 511 473147 90
j.walther@ipm-conferences.com

www.ipm-conferences.com

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Frits Ogg

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Frits Ogg

Adres:
Dobbelmannweg 1, 6531 KT Nijmegen

Telefoon:
0031 6 29012544

E-mail:
Openen

Over Frits Ogg:
Frits Ogg (1954), is werkzaam als onderzoeks journalist, gastdocent en adviseur op het gebied van energie en innovatie. Duurzame energie is een rode draad in zijn leven. Met alle facetten van duurzame energie heeft hij zich in de loop van de afgelopen veertig jaar beziggehouden. In 1978 was hij medeoprichter van ODE, de Organisatie voor Duurzame Energie (nu: Energie Samen). Hij heeft de eerste biogas installaties, windturbines en zonnecollectoren gebouwd. In 1989 realiseerde hij een installatie met zonnepanelen op zijn huurhuis. Ook was hij lange tijd eindredacteur van het vakblad WindNieuws. Hij is gespecialiseerd in lokale opwek en specifiek in kleine en middelgrote windturbines en hieraan gerelateerde onderwerpen als Power Quality, remote control, retrofit/refurbishing en smart grid. Hij heeft naast de opleiding voor industrieel ingenieur/industriële marketing ook de docenten opleiding elektrotechniek gevolgd en hij verzorgt gastcolleges binnen alle niveaus van het onderwijs. Als part-time projectleider is hij verbonden aan de coöperatieve vereniging de Windvogel. Voor de WWEA (World Wind Energy Association) doet hij onderzoek naar vraagstukken op het gebied van kleine en middelgrote windturbines. Verschillende nationale en internationale publicaties en presentaties zijn onder zijn naam als open source op internet te vinden. Als zendamateur is hij actief onder de call PA2LIA

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.