Powered by:
mediacontent.nu

Wijziging tijden VIP-pannenkoekendiner

Events 19-11-2021 om 10:34 - VIP-events


Wijziging tijden VIP-pannenkoekendiner


Donderdag 16 december gaan we naar restaurant De Pannekoekenbakker in Buren voor ons jaarlijks pannenkoekendiner. We vinden het natuurlijk superleuk om met iedereen bij te praten.

Praktische informatie
Door de aangescherpte coronamaatregelen voor de horeca, hebben we het schema een uur naar voren gehaald. Zo kunnen we rustig genieten van de pannenkoeken en bijpraten met elkaar. De (volgeboekte) stadswandeling start om 16.30 uur. Er is nog wel voldoende ruimte aan de pannenkoekentafel, waar we rond 17.30 uur aanschuiven. Let op: voor toegang tot de Pannekoekenbakker is een geldige QR-code vereist.

Aanmelden
Ben jij erbij op donderdag 16 december? Je kunt je tot 8 december aanmelden via het formulier hieronder. Het event is kosteloos voor leden. Je mag natuurlijk relaties uit de industriepers meenemen als introducé. Laat het dan wel even weten aan de organisatie.

Al aangemeld?
Heb je je al aangemeld, maar kun je door de gewijzigde omstandigheden toch niet mee? Laat het ons dan weten via de mail.

 

Het adres van het restaurant is Buitenhuizenpoort 25, 4116 CA Buren.

Downloaden is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Vereniging Industrie Pers

Type:
Vereniging

Contactpersoon:
Mark Oosterveer

Adres:
Postbus 2047, 4200 BA Gorinchem

Telefoon:
0183 64 63 31

E-mail:
Openen

Over Vereniging Industrie Pers:
Journalisten willen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen delen met hun lezers, en voorlichters willen informatie op alle beschikbare platformen delen met hun publiek. De VIP is het hart van deze kruisbestuiving.

Lees meer

Reacties op deze content

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.